Cheloo a ieșit de pe scenă când a intrat Gigel Frone!😲 Delia i-a tot întrerupt momentul

În a 13-a ediție de iUmor Sezonul 11, din 19 decembrie 2021, Gigel Frone l-a făcut pe Cheloo să se ridice de pe scaun încă de la apariția sa pe scenă. Juratul iUmor s-a ridicat de la masa juriului și a părăsit platoul, lucru care l-a luat prin surprindere pe Gigel Frone.

Concurentul și-a început momentul cu câteva melodii la chitară, care i-a amuzat copios pe cei doi jurați rămași în platou. Delia și Mihai Bendeac. Cei doi nu s-au putut abține și au savurat din plin numărul spectaculos și memorabil al lui Gigel Frone.
#iUmor #Antena1

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: https://goo.gl/aGvKR6
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00
➠ Site: https://a1.ro/iumor/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-11

YouTube network: Antena TV Group

Comments

  1. Omul a făcut lumea sa rada deci a respectat formatul emisiunii. De data asta nu am fost de acord cu Cheloo. Nu cred ca are ceva cu Gigel ca om mai ales ca e…. asa cum e…. Dintre toți din semifinala la Gigel am ras cel mai mult.

  2. Cheloo care la parasit nevasta nu credeam ca si el paraseste scena pentru omu acesta care nu are nicio vina ca el are doar suflet buna si este cum este el …pacat de emisune si de voi care sunteti asa rai in viata platiti cu ori ce pret si eu am platit in viata si nu sunt asa om mare dar cand ai creieu asa Mik nu gasesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *