Un număr plin de clișee?! 🤔 Bogdan Horga a venit cu un număr de umor în rime

În a patra ediție de la iUmor Sezonul 12, din 6 martie 2022, Bogdan Horga a venit la iUmor să-și testeze talentul de ai face pe ceilalți să râdă. Jurații sunt impresionați de priceperea lui de a spune glumele în rime. “Nu fac baie în smântână, nu pictez cu aia-n mână. Eu am venit ca să rimez, asta fac când mă distrez”, spune Bogdan Horga.
#iUmor #Antena1

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: https://goo.gl/aGvKR6
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, DUMINICĂ de la ora 20:00
➠ Site: https://a1.ro/iumor/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/iumor

YouTube network: Antena TV Group

Comments

  1. Stimati membri ai juriului , cand apare ceva de genul asta va comportati ca niste golani de strada , ca niste inculti . Cand vine unul cu glume porcoase , le savurati de parca ati avea in fata cei mai mari actori ai lumii . Ma uit la voi , cand prezinta careva ceva in engleza , sunteti instare sa sariti pe scena si sa-l pupati in rozeta , desi nu cred ca engleza este limba voastra materna. Va spun sincer , eu v-asi interzice sau v-asi da audineta TV numai dupa 12 noapte .Sunteti niste mitocani !

  2. Bai oameni buni. A fost un numar gen Vacanta Mare .. intr-adevar anii 90` … Dar a fost amuzant, interpretat cum trebuie… Parerea mea este ca sunteti voi prea obositi.. "Auzi domnle` pretentii" Ati dat Da la alte numere de 1000 de ori mai tampite. Va respect si va apreciez pe fiecare in parte pentru ceea ce ati facut in viata asta si ati realizat, dar tot odata imi pare rau sa vad in ceea ce v-a transformat televiziunea asta… Cu tot respectul, am ramas dezamagit..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.