Ce este constiinta?

Savarina de Weekend este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Emisiunea este o radiografie ludica a unei societati cosmopolite moderne.
Intentia si scopul acestui show sunt sa topografieze la vedere atentia, vigilenta si cunostintele unora prin umor subtil si interviuri nonconformiste.
In niciun caz nu ne propunem sa prejudiciem imaginea unei persoane sau a unei stari de fapt, ci sa corectam prin satira si umor ce se mai poate corecta.
In concluzie, ”nimeni, niciodata, sa nu ne fure zambetul.” Don Machiavelli

Esti fata isteata si vrei sa pui umarul la Savarina? Scrie-ne pe [email protected]

Comentarii

  1. Sorry to say, definitia voastra e la fel de cretina ca raspunsurile lor.Constiinta nu e o "forma de reflectare", functia reflexiva fiind doar un mic aspect al constiintei.Iar ideea "constiinta = gandire" e o imbecilitate crasa, stim treaba asta inca de la antici.Despre latura morala a constiintei nu ziceti nimic, despre calitatea emergenta a constiintei n-aveti habar, iar daca va intreb despre relatia eu-constiinta sau constiinta – stare de constienta pariez ca spuneti prostii mai mari ca aia din clip.Oameni "educati", desigur.Va depasesc anticii cu mult si va mai dati si mari 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *