Femeile din Romania se vor pensiona la 90 de ani

Savarina de Weekend este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Emisiunea este o radiografie ludica a unei societati cosmopolite moderne.
Intentia si scopul acestui show sunt sa topografieze la vedere atentia, vigilenta si cunostintele unora prin umor subtil si interviuri nonconformiste.
In niciun caz nu ne propunem sa prejudiciem imaginea unei persoane sau a unei stari de fapt, ci sa corectam prin satira si umor ce se mai poate corecta.
In concluzie, ”nimeni, niciodata, sa nu ne fure zambetul.” Don Machiavelli

Esti fata isteata si vrei sa pui umarul la Savarina? Scrie-ne pe [email protected]

Comentarii

  1. Faceti o reputatie proasta guvernulu folosindu-va de el ca scuza pt emisiune,lista cu lucrurile bune care le-a facut guvernul Ponta e enorma din 2012 pana in in prezent,am fost la curent zi de zi .Nu ar strica sa mai schimbati, mereu aud guvernu,guvernu,guvernu dar faceti ce vreti ,e emisiunea voastra 🙂

  2. nu sunteti departe de adevar! probabil in viitorul apropiat barbatii se vor pensiona la 70-75 de ani. guvernul nu mai poate onora pensiile si vor creste limita de varsta. cu siguranta din 10.000 de bosorogi nu vor mai apuca decat max 1000. si din cei 1000, 600-700 se duc in primii 2-3 anii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *