Finala iUmor 2020 | Gabriela Porumbacu, număr de stand-up plin de autoironie

Gabriela Porumbacu, cea mai înaltă concurentă din finala iUmor sezonul 9 a urcat pe scenă cu un număr spectaculos, care i-a făcut pe toți să râdă.
➠ Acum, ai toate episoadele INTEGRALE din iUmor, pe Youtube. Abonează-te: https://bit.ly/37XBlD8

Vezi momentul integral aici: https://a1.ro/1040131

#iUmor #Antena1

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: https://goo.gl/aGvKR6
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare duminică, de la ora 20:00
➠ Site: https://a1.ro/iumor/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-9

YouTube network: Antena TV Group

Comments

  1. Când un concurent este onest, cu bun simt , disciplinat și își face singur textele, nu este de-ajuns că nu face mahala și nu "dă cu parul". Nu e vorba de voturi aici ci de jurizare. Cine a fost în sala poate știe că femeia nu s-a bâlbâit, nu a cerut să intre iar, nu a plâns, nu a uitat text . Dar nu conteaza cum te prezinți acolo , nu e un concurs de talente ci de rating și mahala.
    Așadar , felicitări femeii pentru curaj și prezentarea super decenta și amuzanta- chiar s-a ras – iar voi toți care comentați relaxați din casa voastră, care nu ați făcut nimic care sa va emoționeze , sa va pierdeți, aflați că nu ați putea sa duceți asemenea concurs. Anyway. Felicitări! Mi-au plăcut glumele ei și acum și data trecuta și decenta cu care s-a prezentat .

  2. Parcă a zis fata în interviu că s-a pregătit mult și că a scris mult…deci noi ce să înțelegem? Că nu au dat tot? Se vede oricum că nu au dat tot ce a vorbit ea acolo. Bine că dau 3 like uri la momente care nu meritau și pe alții îi trimit acasă din te miri ce motive …bașca dau bucățele din momente …Bravo ei! Oricum, chiar și așa mi-a plăcut de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.