JURIZAREA la care Delia și Bendeac s-au contrazis: „Vorbește în numele tău!”

În a doua ediție de la iUmor Sezonul 12, din 20 februarie 2022, Cristian Goiciu a avut o piesă cu versuri foarte amuzante. Delia l-a întrebat cu ce se ocupă, iar el a spus că face muzică, deși este și cameraman, editor video și se ocupă și de canalul de YouTube al lui Andrei Ungureanu.
“Textul a fost foarte amuzant, mi-ar fi plăcut să îl spui doar un pic mai muzical, atâta tot”, a spus Delia.
#iUmor #Antena1

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: https://goo.gl/aGvKR6
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, VINERI de la ora 20:30
➠ Site: https://a1.ro/iumor/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/iumor

YouTube network: Antena TV Group

Comments

  1. Cheloo care-i scopul tau la emisiunea asta? Dupa atatia ani inca n-am aflat. Cand vine cineva care are legatura cu muzica, nu conteaza daca-i bun sau nu, ii tai macaroana. Marele Cheloo care canta despre cat de naspa este Romania dar niciodata n-a facut nimic s-o schimbe. doar sta si mananca c*c*t cu polinicul :))))

  2. Iar o problema aici cu juratii … oamenilor, nu totul trebuie sa fie roast, grlume, stand up ori ghicitori, aici e vorba de umor si s-a creat atmosfera si umor, s-a zambit, s-a simtit vibe-ul lui ironic si comic …bendeac vrea inca o tipa cu o minge in p^zda care sa o ia in gura. cheloo cred ca votase inainte de a da si ultima parte dar oricum, daca cineva amuza, scoate zambete, reactii, rasete, ala a facut umor. ati uitat care va e rolul vostru de jurati si scopul showului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.