M.C.N. Podcast | Adelin Petrișor | De unde vine schimbarea?

De ce nu reușesc cei de la Recorder să schimbe ceva? Nu știu, asta am încercat și eu să aflu de la Adelin. Poate ai văzut momentul ăsta, sau poate nu, că ai închis mai repede. În cazul în care nu ai văzut episodul întreg, îl găsești mai jos.

Episodul întreg:
https://youtu.be/hD6RmeOAkz8

—-
Find me on:
https://www.facebook.com/micutzu.standup.comedy
https://www.instagram.com/micutzustandup/

Contact podcast: mcnpodcast.ro@gmail.com

#micutzu #mcnpodcast #adelinpetrișor
—-
(C) & (P) Cosmin Nedelcu 2021
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this content on your channel.

Comments

  1. Este simplu fratilor. Indiferenta si nesimtirea e problema. Cand vom vedea ca oamenii pe strada aduna gunoaiele, cand isi fac singuri curatenie si nu asteapta de la altul, cand o sa se renunte la ideea de "lasa ca merge si asa", cand se va renunta la ideea de "stii cine sunt eu? eu am relatii, fac ce vreau" abia atunci poti sa spui ca ai o societate ca afara. Daca ai sa traiesti pe afara si ai sa vezi ca pe strada lumea e civilizata, se respecta in trafic. in parcuri sunt responsabili, la market si oriunde vezi oameni. Este greu sa intelegi , ba de ce astia pot si romanii nu? pai e simplul, romanii sunt prea plini de ei, se cred Dumnezeu pe pamant, desi sunt o natie inapoiata si vai de curul lor, dar fala si mandria nu au loc de cata prostie si ipocrizie exista. Asa ca nu politica e problema, nu legile, nu strazile. Oamenii care nu au spiritul civic de a intelege ca fiecare are loc si trebuie respectat, fiecare merita sa traiasca, nu, tu furi si ai bmw, iar eu muncesc si 12 ore pe zi si abia platesc rata la casa. Dar fie, naivitatea si fala a distrus Romania de tot. Asa ca nu mai comparati Romania cu tari ca Belgia, Germania, Olanda etc. Da, sunt taxele mari la ei, dar cand vezi ca se construieste si au tot ce le trebuie, parca asa mai merge sa dai la taxe si impozite. In fine, V-am pupat de la mii de km distanta.

  2. Tocmai pe principiul asta functioneaza sistemul corupt din Romania asa de bine, pe principiul intra tare in ei, ca sa nici nu mai aiba curaj alta data sa iasa. Si dupa aceea se mai mira omul de rand ca nu se schimba nimic . Ce sa se mai schimbe cand 70% din populatie e speriata de niste gaze si tunuri de apa? Cum altfel se trag politicieni la raspundere, doar prin vot? Votul nu mai inseamna nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *