M.C.N. Podcast | Episodul 3 – Ghidul persoanei publice prin online

M.C.N Podcast s-a întors!

În al treilea episod i-am avut alături de noi pe Mircea Bravo, Marian Godină, Speak și Dorian Popa. Unii îi admiră, alții îi judecă. Toți îi cunosc.

Cum și-au construit o carieră din pasiune? Cât de mult muncesc și ce înseamna munca pentru fiecare? Cum te simți când îi dezamăgești pe cei care te urmăresc și cât de ușor sau greu treci peste valurile de hate care se revarsă asupra ta în online?

Le-am dezbătut pe rând pe toate și deși am avut păreri diferite le-am putut discuta la aceeași masă și-am înteles din nou că oricât am fi de diferiți, în esență ne dorim același lucru.

În public am avut alături de noi 20 la Marketing și Comunicare de la SNSPA și pe Doina Dogăroiu și Natalia Cebanu, din partea Asociației Hearth, o asociație care sprijină tinerii artiști în plină efervescență creativă.

Le poți fi și tu aproape aici:
/Instagram: https://www.instagram.com/asociatia_hearth/
/Facebook: https://www.facebook.com/AsociatiaHearth

Prietenii de la Black Cab ne-au fost și ei aproape și s-au ocupat de transportul invitațiilor.

Mulțumim!
/Instagram: https://www.instagram.com/blackcab.romania
/Facebook: https://www.facebook.com/blackcab.romania
—-.
Produced by: Headline Management
/Instagram: https://www.instagram.com/headline.management/

Directed by: Călin Crețu
/Instagram: https://www.instagram.com/calin.cretu.7/

Video production by: Evgeny Gromik
/Instagram: https://www.instagram.com/evgenygromik/

Animație: Ioana Luiza
/Instagram: https://www.instagram.com/ioanaluiza8

Scenografie: Alexandra Panaite
/Instagram:https://www.instagram.com/alexandrapanaite/

Producție & Social Media:
Eliza Radu, Lavinia Aranghel, Răzvan Gârz, Andreea Olteanu & Irina Perju
—-
Find me on:

/Facebook: https://www.facebook.com/micutzu.standup.comedy
/Instagram: https://www.instagram.com/micutzustandup/
Contact podcast: mcnpodcast.ro@gmail.com
#MCNpodcast #PODCAST
—- (C) & (P) Cosmin Nedelcu 2023 All rights reserved. Unauthorized reproduction is a
violation of applicable laws In order to avoid copyright infringement, please, do not upload
this content on your channel

Comments

  1. Eu unul nu sunt deacord cu ideea de spitaluri publice din bani privati deoarece asa se creaza un stat paralel. Guvernul o sa fie la modul ''eeee lasa ca oricum se construiesc spitaluri din bani privati si noi putem fura incontinuare''.Ii ok sa arati ca ai donat suma X catre un ONG , orfelinat etc dar hai sa nu facem mare tam tam despre subiectul asta .Modul cum a procedat Mihai Bendeac mi se pare un model bun si sanatos aka Keanu Reeves .Hai sa punem presiune mai mare pe Guvern deoarece cu totii platim taxe si sunt destui bani ca guvernul sa ne ofere ceea ce ne dorim cu totii defapt !!!

  2. Faier este exponentul perfect al tipologiei de USR-ist, genul care în viața lor personală nu fac nimic dar comentează ce fac alții. Normal când faci ceva sa și greșești dar ei doar greșelile altora le văd
    Ah, și mai e ceva, real nu știu nimic despre nimic dar își dau cu părerea despre orice

  3. Ca un om care a făcut o facultate și care a studiat suficient, dar cu toate astea lucrează într-un domeniu care nu are treabă cu ce a studiat, și nici nu se câștigă cat să duci un trai fără nicio grijă , țin să vă întreb ceva: ce vă ofuscați atât de tare ? V-a pus cineva să faceți 10 ani de studii superioare și după să aveți un salariu de rahat ? V-a obligat cineva ? Nu au fost alegerile voastre ? Nu asta ați ales voi? De ce nu ați ales să vă faceți de ras pe internet? De ce nu ați ales să faceți teatru? Sau academia de poliție ? Nu înțeleg de ce sunt foarte mulți care spun ca ce fac ei nu e muncă. Suntem responsabili de deciziile pe care le luăm , daca ție îți place să ridici pereți pe șantiere du-te și fă asta, iar dacă îți place să lingi un cactus ca să ajungi celebru pe internet, du-te și fă-o. Dar nu judeca ce fac alții din cauză ca nu se aseamănă cu ce faci tu. Ai libertatea de a alege, pune mâna și fă-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.