#micutzu
Te invit sa dai JOIN ca sa devii membru al acestui canal.
https://www.youtube.com/channel/UCAaqUlKbywt__K4jvlrRdbA/join
M.C.N. Podcast a revenit!
În episodul al doilea al acestui sezon abordăm un subiect care a stârnit multe controverse în ultimul timp – piața imobiliară din România.
La masa dezbaterii i-am avut invitați pe Șerban Trîmbițașu, Andrei Chirițoiu, Anamaria Greu și Viorel Popa. Sunt prețurile apartamentelor din România mari? E mai bine să fii chiriaș sau proprietar? La ce trebuie să fii atent atunci când îți cumperi o casă? Analizăm cifrele, statisticile și construcțiile, ca la final să fii mai informat în ceea ce privește piața imobiliară din țară, dar și din afară.
Prezenți alături de noi au fost studenții de la Academia de Studii Economice, Universitatea Tehnică de Construcții București și Universitatea de Arhitectură. Îi mulțumim și lui Iris Ursea de la Asociația ÎntreVecini, care a fost alături de noi. „ÎntreVecini” este un ONG care finanțează și acompaniază transformarea blocurilor din țară, ajutând vecinii să creeze comunități în blocul lor și să implementeze împreună proiecte în cartier.
Dacă stai la bloc oriunde în țară și vrei să intri în programul IntreVecini pentru a primi finanțare și suport intră aici: https://intrevecini.ro/
/Instagram: https://www.instagram.com/intrevecini/
Prietenii de la Black Cab au fost alături de noi și în acest episod și s-au ocupat de transportul invitaților. Mulțumim!
/Instagram: / https://www.instagram.com/blackcab.romania/
/Facebook: / https://www.facebook.com/TheBlackCab
Le mulțumim și prietenilor de la DP Watches, care au fost și de data asta alături de noi! Dacă sunteți pasionați de ceasuri și credeți că a venit timpul să vă cumpărați unul, DP Whatches vine la fix.
Mai multe detalii aici: https://dpwatches.ro/
/Instagram: / https://www.instagram.com/dpwatches.ro/
/Facebook: / https://www.facebook.com/profile.php?id=100075979788930
—-
Produced by: Headline Management
/Instagram: https://www.instagram.com/headline.management/
Directed by: Călin Crețu
/Instagram: https://www.instagram.com/calin.cretu.7/
Video production by: Evgeny Gromik
/Instagram: https://www.instagram.com/evgenygromik
Animație: Ioana Luiza
/Instagram: https://www.instagram.com/ioanaluiza8
Scenografie: Alexandra Panaite
/Instagram: https://www.instagram.com/alexandrapanaite
Producție & Social Media:
Eliza Radu, Iulia Mocanca, Răzvan Gârz & Teodora Nedelcu
—-
Find me on:
/Facebook: https://www.facebook.com/micutzu.standup.comedy
/Instagram: https://www.instagram.com/micutzustandup
Contact podcast: mcnpodcast.ro@gmail.com
#MCNpodcast #PODCAST
—- (C) & (P) Cosmin Nedelcu 2024 All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this content on your channel.
"Nu e securitate in Europa de Vest ". Ideal să nu facem afirmații demne de persoane cu deficiențe mentale.
România e campioană la trafic de persoane, droguri si morți pe șosele.Halal siguranță
Conform studiului Deloitte Property Index 2024, accesibilitatea locuințelor în diverse țări europene variază semnificativ, măsurată prin numărul de salarii medii brute anuale necesare pentru achiziționarea unui apartament nou de 70 mp. Iată câteva exemple relevante:
Cehia: 13,3 salarii medii brute anuale
Slovacia: 12,7 salarii medii brute anuale
România: 5,9 salarii medii brute anuale
Italia: 5,3 salarii medii brute anuale
Norvegia: 4,8 salarii medii brute anuale
Danemarca: 4,7 salarii medii brute anuale
Aceste date evidențiază diferențe semnificative în accesibilitatea locuințelor între țările europene, influențate de factori precum prețurile imobiliare și nivelul salariilor medii.
Sursa: "DELOITTE"
"În România sînt cele mai ieftine în comparație.." deci ne raportăm la alții nu la puterea noastră de cumpărare? E bun. Și tot așa tot despre salariile medii vorbim…pe aia cu minim, care sînt muuuulți, dă-i dreaq. Lor nu le trebuie apartamente/case. Da, din păcate așa e cu cît trăiești mai mult printre ăia ce-și permit, uiți de ăilalți că există. Și, și de cei cu salarii medii se vorbește de parcă ș-ar permite