Măicuța Cosmică, cerută în căsătorie pe scena iUmor!

Episodul 3 iUmor Sezonul 15, din data de 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică l-a scos din minți pe Cosmin Natanticu, după ce a împărtășit din „profețiile” sale. „Traduc mesaje transmise de Arhanghelii Mihail și Gavriil”, a spus aceasta.
#iUmor #Antena1 #Antena

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: https://goo.gl/aGvKR6
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, Sâmbătă de la ora 20:00,
Site: https://a1.ro/iumor/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPLAY: https://antenaplay.ro/iumor

YouTube network: Antena TV Group

Comments

  1. extraterestrii au inventat entertainmentul pe care voi il faceti ca sa tina lumea ocupata cu non sense uri, iar voi mass-media lucrati pentru ei la fel ca si cei din juriu ce se prefac ca nu stiu cu ce se mananca!😉

  2. Fiind departe de TARA, m-am uitat cu nesat la ac. emisiune. De multe ori m-au reprezentet concurentii, prin ceea ce spun si fac. (Vezi Maria Popovici, Micutzu si inca câtziva). Imi dadeau sperante ca dezastrul nu e asa de mare. Acum ,când vad ca si unul din stilpii rezistentei contra prostiei si a falsurilor sustinute de …multi din dif.domenii, contra prostiei si a prostului gust,(asa il consideram eu pe Cheloo!), accepta pt diurna pe care o primeste , sa o considere un personaj normal pe ac. sarlatana s-a cam prabusit totul ! Ati decazut si am senzatia ca emisiunea se zbate in zona supravietuirii…. Si cât de bine si promitator a fost la inceput.!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.