Maria Georgiana l-a dat pe Bendeac pe spate: “Fac 40.000 $ pe lună!”

În episodul 4 de la iUmor Sezonul 13, din data de 18 septembrie 2022, Maria Georgiana a urcat pe scena iUmor și a adus un zâmbet larg pe chipul lui Mihai Bendeac, încă din primele clipe.
„Important e că timpul meu e la fel ca picioarele: foarte flexibil. Mai e un aspect: am foarte mulți abonați la contul meu…Mă mai întreabă lumea: E frumos ce faci? Așa te-au crescut părinții? Și le spun: Nu. Așa m-au crescut bunicii.”
#iUmor #Antena1 #Antena

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: https://goo.gl/aGvKR6
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, Vineri de la ora 20:30, Duminică de la ora 20:00
➠ Site: https://a1.ro/iumor/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPLAY: https://antenaplay.ro/iumor

YouTube network: Antena TV Group

Comments

  1. ce trist….trist ca oameni asa misto, inteligenti si destepti ajung de nevoie sa faca asta. Sper ca viata ei sa nu se limiteze la a face asta. Are foarte mult potential si cred ca e un lucru bun pentru ea ca a venit la emisiune. Sinceritate si asumare la acest nivel se gaseste rar si chiar si mai rar in randul practicantilor si practicantelor industriei pt adulti.

  2. Deci, fetelor, lăsați școala și pe videochat toate. Ia uite ce zice antena 1 ,,40.000 euro pe lună". Că fac ele videochat, meseria lor să fie sănătoase, dar ca televiziune sa promovezi nonstop așa ceva…zici că iumorul acesta e rampa de lansare pt toate bieele kalife. Dar na, înseamnă că face audienta și asta se cere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.