Români Împreună! Cel mai mare teledon din România! Banii vor fi folosiți la utilarea secțiilor ATI

Duminică, de la ora 13:00, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3 vor transmite în premierã în România, pe cinci canale TV simultan, un teledon complet tehnologizat!
#RomaniImpreuna

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: https://goo.gl/aGvKR6
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00
➠ Site: https://a1.ro/iumor/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, doar pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-8
➠ Facebook: https://www.facebook.com/iUmorAntena1
➠ Instagram: https://www.instagram.com/iumor.romania/

YouTube network: Antena TV Group

Comments

  1. Pai de ce sa donam noi oamenii de rand? Donati voi Antena , voi aveti bani , nu noi . Sau ce nu mai are bani Voiculescu si acum a gasit o nou metoda de a lua banii de la romani ? Cereti la Guvern bani , ca Guvernul are o gramada de bani . Stiu sigur ca are bani multi ca doar ce le-am dat 45% din salariu , iar asta o fac lunar de ani de zile . MARS Antena , cersetori si zdrente de oameni toti .

  2. Platesti CAS cum pula mea sa mai dai bani. unde is banii? Ca la amenzi numai e corona nu mai trebuie sa fim uniti 😂😂 nu mai trebuie sa avem grija uni de altii 😂😂 cum ar zice nae 😂😂 adica statul nu pulseaza bani, ci poporul cu 1450 net in mana 700 de lei chirie cu trei copii 😉😉 bine ca stiti voi pe bombardierii lui Badea cazare platita de stat ca nu au saraci unde sta in carantina 😂😂 iti dai seama saraci de ei 😂😂 veniti din alte tarii cu salari minim de economie 1000 de euro 😂😂 e criza mare 😂😂 sa ne rugam la dumnul 😂😂 si sa platim CAS ul si amenzile 😂😂 si sa nu murim sa dotam spitalele 😂😂 romanica i#umor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.