Rujul e facut din testicule de porc?

Savarina de Weekend este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Emisiunea este o radiografie ludica a unei societati cosmopolite moderne.
Intentia si scopul acestui show sunt sa topografieze la vedere atentia, vigilenta si cunostintele unora prin umor subtil si interviuri nonconformiste.
In niciun caz nu ne propunem sa prejudiciem imaginea unei persoane sau a unei stari de fapt, ci sa corectam prin satira si umor ce se mai poate corecta.
In concluzie, ”nimeni, niciodata, sa nu ne fure zambetul.” Don Machiavelli

Esti fata isteata si vrei sa pui umarul la Savarina? Scrie-ne pe savarinadeweekend@telem.ro.

Comments

  1. Sunt și rujuri cu ingrediente de origine vegetală, iar dacă acele persoane mănâncă porc + organele acestuia și diferite secreții cum ar fi laptele de la vacă etc, și ouăle diferitelor păsări (despre care bănuiesc că știu cu toții de unde și prin ce ies) nu înțeleg cum îi poate scârbi acel fapt cât nici rolul acelei întrebări.

  2. Sunt și rujuri cu ingrediente de origine vegetală, iar dacă acele persoane mănâncă porc + organele acestuia și diferite secreții cum ar fi laptele de la vacă etc, și ouăle diferitelor păsări (despre care bănuiesc că știu cu toții de unde și prin ce ies) nu înțeleg cum îi poate scârbi acel fapt cât nici rolul acelei întrebări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.