Ruxandra și Roxana s-au luat la bătaie pe scena de la iUmor!

Episodul 4 iUmor Sezonul 15, din data de 7 octombrie 2023. Ruxandra și Roxana au pregătit un număr total neașteptat pentru cea mai nouă ediție a celui mai nebun show de televiziune.

Cele două tinere au dezvăluit că au fost colege în gala RXF, iar pe scena iUmor și-au propus să își pună imaginația la încercare și să reproducă o bătaie între Wednesday și prietena ei din celebrul film cu același nume.
#iUmor #Antena1 #Antena

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: https://goo.gl/aGvKR6
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, Sâmbătă de la ora 20:00,
Site: https://a1.ro/iumor/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPLAY: https://antenaplay.ro/iumor

YouTube network: Antena TV Group

Comments

  1. jalnici, Antena1 ar face bine sa puna mana de la mana sa angajeze in plm actori de comedie sa faca iar ceva gen In puii mei, Baieti de oras cu Pietreanu, Bendeac, Dragulin etc astia sunt demni de mila, n-au nicio treaba cu umorul, n-au pic de haz, de carisna, s-a saturat dracu lunea de Delia, Cheloo, de ratatii aia 2 ce sa mai zic…

  2. Antena 1, CNA… unde am ajuns???? Ce show e asta? Unde este staff ul care sa le opreasca? Ce regie proasta e asta? Cum e ma fratilor posibil asa ceva? Ma oameni, reveniti va! Nu se poate ma.. asta e show? Asta e emisiune? De ce sustineti violenta asta? Cati prosti credeti ca suntem ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.