Statuia lui Cuza din Piata Unirii mutata la Sibiu

Da. Exact ca-n titlu, Statuia lui Cuza din Piata Unirii va fi mutata la Sibiu deoarece Iasul nu ar mai fi considerat oras cultural al Romaniei. Chiar in acest moment oameni de la Primarie impacheteaza grupul de statui pentru expediere prin curier.

Comentarii

  1. Fara suparare dar tipa de la 2:54 e cam inculta. "Daca nici Iasiul nu mai e un oras cultural…" Mandria asta locala sau regionala cum i se spune. :)) Din fericire toate orasele din Romania, cel putin municipiile se evidentiaza prin ceva cultural. Macar la capitolul acesta stam bine, dar acum traim in prezent si prezentul e durerea cea mai mare. 🙂 De acord ca Iasiul este un oras cultural, centru universitar foarte important cu prima universitate din tara, dar nu este the one and the only.

  2. Revin cu un comentariu la acest clip deoarece este foarte amuzant in sensul ca statuia lui Cuza nu exista doar in Iasi. :)) La Sibiu nu stiu daca exista, iar daca exista inseamna ca n-am vazut-o eu cand am fost acolo. Culmea este ca A. I. Cuza are statuie si la Bucuresti si cu siguranta Iasiul si Bucurestiul nu sunt singurele orase unde are Cuza statuie. :)) Si daca o avea si Sibiul o statuie a lui Cuza ce rost ar mai avea s-o aduca pe cea de la Iasi? :)) E ciudat cum oamenii(unii) nu se prind de poanta. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *