Statuia lui Falus in centrul orasului?

Savarina de Weekend este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Emisiunea este o radiografie ludica a unei societati cosmopolite moderne.
Intentia si scopul acestui show sunt sa topografieze la vedere atentia, vigilenta si cunostintele unora prin umor subtil si interviuri nonconformiste.
In niciun caz nu ne propunem sa prejudiciem imaginea unei persoane sau a unei stari de fapt, ci sa corectam prin satira si umor ce se mai poate corecta.
In concluzie, ”nimeni, niciodata, sa nu ne fure zambetul.” Don Machiavelli

Esti fata isteata si vrei sa pui umarul la Savarina? Scrie-ne pe [email protected]

Comentarii

  1. FÁLUS s.n. (Ant.) Reprezentare a membrului viril, care se purta la anumite ceremonii și sărbători; (p. ext.) membru viril. [< fr., lat. phallus, gr. phallos]. 

    Falus (din greacă φαλλός, phallos) se numește, în antropologia culturală, o reprezentare simbolică a membrului viril (penis în erecție), care se purta la anumite ceremonii și sărbători.

    În psihanaliză, utilizarea termenului „falus” subliniază funcția simbolică îndeplinită de penis în dialectica intra- și intersubiectivă, termenul penis fiind rezervat mai ales pentru a desemna organul în realitatea sa anatomică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *