Titi Bouroș a făcut „magie” la distanță la iUmor

Episodul 1 iUmor Sezonul 14, din data de 11 februarie 2023. Titi Bouroș a venit cu un număr microscopic de magie. Nelu Cortea: A făcut magie minusculă la 40 de metri de noi, e ca și cum eu aș fi la medicină, să învăț chirurgie și aș sta la 80 de metri să învăț cum taie ăla”
#iUmor #Antena1 #Antena

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: https://goo.gl/aGvKR6
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, Sâmbătă de la ora 20:00,
Site: https://a1.ro/iumor/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPLAY: https://antenaplay.ro/iumor

YouTube network: Antena TV Group

Comments

  1. Cateodata sunt cam rautaciosi ,ar trebui sa ii dea respect si incredere omului care e ka varsta a2a pt asa incurajam buna starea ,curajul de a veni ,de a exersa ,de asi dedica timoup ,de asi urka priceperea sau pasiunea

  2. Nu stiu ce e mai rau, titlul, numarul, atitudinea juratilor, emisiunea in sine sau concurentul. Puțin spus "s-a stricat" această emisiune, de vreo 4-5 sezoane o tot resuscitează Antena 1 si parcă devine tot mai slabă. N am crezut niciodată ca e posibil mai rau dupa "Atenție va rog" sau alte cazuri tragici, aparute aici, daca nu mai merge un proiect, abandonati-l, sau renuntati la el cand acesta merge bine, nu l mai tarați atata vreme crezand c o sa si revina, singurul lucru amuzant de aici e viteza cu care emisiunea asta se duce-n jos =))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.