Vaccin anti-sifilis pentru prescolari ep. 2

Savarina de Weekend este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Emisiunea este o radiografie ludica a unei societati cosmopolite moderne.
Intentia si scopul acestui show sunt sa topografieze la vedere atentia, vigilenta si cunostintele unora prin umor subtil si interviuri nonconformiste.
In niciun caz nu ne propunem sa prejudiciem imaginea unei persoane sau a unei stari de fapt, ci sa corectam prin satira si umor ce se mai poate corecta.
In concluzie, ”nimeni, niciodata, sa nu ne fure zambetul.” Don Machiavelli

Esti fata isteata si vrei sa pui umarul la Savarina? Scrie-ne pe [email protected]

Comentarii

  1. Vreau să dispară acest videoclip de pe canal pentru că apar în el şi pentru că a fost postat fără acordul meu. Îmi afectează dispoziția, imaginea şi starea mentală, fapt pentru care te pot da în judecată pentru acest fapt. Nu trebuie să pui într-o lumină proastă şi apocaliptică faptul că nu am ştiut ce înseamnă siflis, puteam trăi şi fără această informație. Întreg canalul este plin cu astfel de porcării. Da, mulți oameni au lipsuri şi dețin prea puține informații. Ce faci tu în privința asta? Ai putea foarte frumos să explici anumite concepte şi să îți transformi canalul în ceva educativ, în schimb tu faci mişto de cei ce nu ştiu. Ridicularizezi educația din România, dar nu faci nimic să o îmbunătățeşti, doar stai pe margine şi faci mişto pentru a atrage atenția şi a prospera în mediul online. Tipic românesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *